Szerbia
ÉLŐ
Anglia

45 éve eltűnt egyetemista holttestét találhatták meg Alabamában

Vágólapra másolva!
Egy több mint 45 éve eltűnt fiatal férfi maradványait találhatták meg a rendőrök egy autóban Alabamában. Kyle Wade Clinkscales ügyében még mindig nagyon sok a kérdőjel, de a nyomozók azt remélik, hogy most válaszokat kaphatnak.
Vágólapra másolva!

Egy több mint negyvenöt éve eltűnt férfi maradványait találhatták meg a rendőrök szerdán Alabamában - írja a Fox a hatóságok közlése alapján. A cikk szerint a rendőrök bejelentést kaptak egy autóról, amely egy út közelében, egy patakban félig elmerülve állt az alabamai Cusseta közelében. A rendőrök kiemelték a vízből a roncsot, amelyben csontokat találtak.

A nyomozók reményei szerint ezek az 1976-ban eltűnt Kyle Wade Clinkscales maradványai.

A most megtalált 1974-es Ford Pinto alvázszáma, és a járművön talált matricák is megyeznek azzal az autóéval, amelyet Clinkscales az eltűnése napján vezetett.

Sok a megválaszolatlan kérdés

Az akkor 22 éves férfi 1976. január 27-én tűnt el, amikor az Auburn Egyetemre autózott. A hatóságok ezután kiterjedt keresésbe kezdtek, de nem találták meg Clinkscalest, akinek az ügye megoldatlan maradt.

Később a hatóságok azt közölték, hogy a férfi meghalt.

2005-ben a rendőrök letartóztattak két embert az ügyben, de ez a szál később zsákutcának bizonyult.

Clinkscales ügyében még most is sok a megválszolatlan kérdés, de a hatóságok szerint a megtalált maradványok segíthetnek feltárni a férfi halálának a körülményeit. Igaz, a szüleinek ez már nem jelenthet megnyugvást, hiszen az apja még 2007-ben, az anyja pedig idén halt meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről