A gyönyörű börtönőrnő egy rabbal jött össze, aki később megölte a kislányát

Vágólapra másolva!
A 33 éves, gyilkosság és nemi erőszak miatt elítélt Nyikita Silnov elérte, hogy a börtönben az egyik őr beleszeressen. Szabadulása után együtt is éltek. A nő hitt abban, hogy a férfi megváltozott, egészen addig, amíg egy napon egyedül hagyta a férfit a 13 éves kislányával. A férfi akkor azonnal megölte a gyereket, ellopta a nő értékeit, majd eltűnt.
Vágólapra másolva!

Silnov 2019-ben szabadult 15 év börtönbüntetéséből, melyet nemi erőszak és gyilkosság miatt kellett letöltenie. A börtönben megismerkedett a 40 éves Jekatyerina Solokovával. A nő börtönőrként dolgozott, és beleszeretett a férfiba. A férfi a szabadulása után azonnal a nőhöz költözött.

A nő elhitte, hogy a börtönben töltött évek alatt a férfi megjavult,

illetve hogy ő is jó hatással lehet rá.

Mindez addig tartott, míg

egy napon kórházi kezelésre kellett mennie, és 13 éves lányát a barátja gondjaira bízta nelidovói lakásukban.

Amikor napközben felhívta a lánya, még úgy tűnt, minden rendben van. Elmondta, hogy épp kutyát sétáltatnak, majd

hirtelen megszakadt a vonal, és az üzenetekre sem válaszolt.

Silnovot is hiába kereste.

Az aggódó anya ekkor értesítette a rendőröket, hogy ellenőrizzék a lakást, akik megtalálták a lány holttestét. Mint kiderült, a férfi egy sállal fojtotta meg a kamaszlányt. A férfi ekkor már sehol nem volt, és vele együtt eltűnt Ekaterina laptopja, hitelkártyája, és az egyik bundája is.

A férfit utoljára egy Rzsev nevű városban látták taxival utazni, ám ezután végleg eltűnt. Felkerült a körözési toplistára is.

A rendőrök most azt vizsgálják, hogy meg is erőszakolta-e a 13 éves lányt,

mielőtt végzett vele - írja a The Sun.