Videón, ahogy egy bukaresti nő el akarta gázoltatni magát - videó

nő az autó elé veti magát gif
Vágólapra másolva!
Nem mindennapi "balesetet" rögzített vasárnap egy kültéri biztonsági kamera  a román fővárosban - számolt be a DC NEWS hírportál. Egy bukaresti nő el akarta gázoltatni magát, csakhogy ez nem sikerült, mivel az autósnak az utolsó pillanatban sikerült megállnia.
Vágólapra másolva!

A bukaresti rendőrség 112-es segélyhívószámát vasárnap délelőtt csörgette meg egy húszas éveiben járó nő azzal, hogy

azonnal küldjenek egy járőrkocsit és mentőt a nyugat-bukaresti Calea Grivitei kerületbe, ahol őt épp elgázolta egy autó.

A rendőrség pár percen belül ki is ért a helyszínre, ahol - a feltorlódott kocsisor, illetve rémült utasok és járókelők mellett -, meg is találták a betelefonáló, földön fekvő, és szemmel láthatóan zavarosan viselkedő nőt, aki "állítólag cserbenhagyásos gázolás áldozata lett".

A rendőröknek hamar feltűnt, hogy valami nagyon nincs rendben a történtekkel.

A járőrök azonnal kérték a központtól, hogy nézzék meg a kereszteződés felett elhelyezett biztonsági kamera felvételeit, és egy fél órán belül bebizonyosodott, amit korábban a világos kocsi sofőrje és többen is állítottak, hogy nem történt semmilyen gázolás.

Kiderült, hogy a fiatal nő szándékosan vetette magát az autó elé, de az szerencsére az utolsó pillanatban, körülbelül egy méterre tőle még meg tudott állni. A rendőrök bevitték a nőt kihallgatásra, és később csak annyit közöltek, hogy eljárást indítottak ellene.

Azt viszont nem hozták nyilvánosságra, hogy az akciójával mi lehetett a nő célja.