Kiszabadította szeretőjét a börtönből egy börtönőr, majd szállodákban találkozgatott vele

Vágólapra másolva!
A 33 éves, elvált Erica Whittingham börtönőrként dolgozott a sudburyi börtönben, ahol megismerkedett a rablás miatt elítélt Michael Seddonnal. A férfival titkos viszonyt alakított ki, és segített neki megszökni a börtönből. A férfi ezután fél évig hotelekben bujkált, és találkozgatott a börtönőrrel, aki végül maga is rács mögé került - írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

A 33 éves elvált nő egykor tollaslabda-játékos volt Angliában, ám egy ideje

börtönőrként dolgozott Staffordshire-ben. Itt ismerkedett meg az erőszakos rablás miatt elítélt Michael Seddonnal, akibe beleszeretett.

A férfi 2011-ben egy bűnbanda tagja volt, akikkel közösen megvertek és megkötöztek egy idősebb gazdálkodót, hogy megszerezzék az értékeit.

Forrás: Derby Telegraph / BPM Media

Miután Wittingham megszervezte a szöktetését és sikeresen kimenekítette a férfit, szállodákban találkozgatott vele, ajándékokat vásárolt neki, többek között drága ruhákat. Az ezután következő fél évük pedig a folyamatos menekülésről és bujkálásról szólt. Whittinham három év börtönt kapott, amikor az eset kiderült.

A tárgyaláson bűnösnek vallotta magát szökött rab elrejtésében és hivatali visszaélésben.

- mondta a bíró a tárgyaláson.

Az ügyész elmondta, hogy miután átszállították a férfit a staffordshire-i börtönből Sudburybe, egy becsempészett telefonon tartotta a kapcsolatot a börtönőrrel.

- foglalta össze az ügyész.

Hozzátette, hogy a következő hat hónapban

legalább nyolc alkalommal találkoztak jogellenesen birminghami, manchesteri, tamworthi, lincolneshire-i, crewe-i, merseyside-i és bicesteri szállodákban.

Az ügyész azt is elmondta, hogy Seddont 2020 márciusában tartóztatták le Bournemounthban, ám ekkor már egy másik nővel volt viszonya.