LMBTQ-díjat nyert a fétisszex-felszerelésbe öltözött férfiak által körülvett kislány fotója

budapest pride
A Hungarian participant holds a rainbow flag during the Gay Pride parade in downtown of Budapest on July 7, 2012. Some 3,000 people took part Saturday in Budapest's Gay Pride parade, which went off without incident despite fears of disruption by far-right protesters. AFP PHOTO / PETER KOHALMI
Vágólapra másolva!
Egy botrányos fotó nyert díjat egy hollandiai Pride-rendezvényen. A fotón egy holland kislány látható fétisbőrszerelésbe öltözött felnőtt férfiak gyűrűjében. Mivel az LMBTQ-felvonulás szervezői szerint a fotós által megörökített "ikonikus" kép tökéletesen kifejezi a „büszkeséget" és a sokszínűséget, ezért a fotóst 2500 euró jutalomban részesítették – írja a The Daily Wire.
Vágólapra másolva!

Díjat nyert az LMBTQ-szervezők részéről az a fotó, amelyen egy fiatal hollandiai lányt felnőtt férfiak vesznek körül szexuális fétisfelszerelésben. A szervezők azért ítélték oda a díjat a fotósnak, mivel állításuk szerint a kép tökéletesen megörökíti azt, hogy miről is szól a „büszkeség" és a „sokszínűség ünneplése".
A fotón az előtérben egy kislány látható, míg a háttérben egy csapat fétisbőrruhába öltözött felnőtt férfi látható.

Egy magát a kislány anyjának valló nő azt mondta, hogy azért engedte be a férfiakat az otthonába, hogy azok átöltözhessenek. A Jan van Breda által készített felkavaró fotó mintegy 13 000 beküldött kép közül lett a győztes az LMBTQ-büszkeségversenyen.

- számolt be a hírről az Echt Amsterdam Nieuws.

A címlapi kép illusztráció.