Egymillió dollárt ajánlottak fel az eltűnt ausztrál kislány nyomravezetőjének

Square Vertical
An undated handout photo received on October 21, 2021 from the Western Australian Police Force shows four-year-old Cleo Smith, who disappeared from her family's tent in Western Australia during the early hours of October 16, sparking an extensive air, sea and ground search. - Australian authorities have offered one million Australian dollars (750,000 USD) for information leading to the discovery of a missing four-year-old girl feared abducted from a remote campsite last weekend. (Photo by Handout / WESTERN AUSTRALIAN POLICE FORCE / AFP) / ----EDITORS NOTE ----RESTRICTED TO EDITORIAL USE MANDATORY CREDIT " AFP PHOTO / WESTERN AUSTRALIAN POLICE FORCE" NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Egyre valószínűbb, hogy elrabolták a szombaton kempingezés közben eltűnt ausztrál kislányt - írja a 7News.
Vágólapra másolva!

Ahogy azt az Origo is megírta, a négyéves Cleo Smith kempingezés közben tűnt el Quobba Blowholes-ban Ausztráliában október 16-án.

A kislány a sátorban aludt az anyja mellett, amikor éjszaka eltűnt. Már hat napja keresik, és a hatóságok szerint emberrablásról van szó. Ugyanakkor egyre kevésbé valószínűtlenebb, hogy élve megtalálják, ha elkóborolt.

A nyugat-ausztráliai kormány ezért 1 millió ausztrál dolláros nyomravezetői díjat ajánlottak fel bárkinek, aki tud valamit a kislány hollétéről, vagy elvezet az elrablóihoz.

Egyre több nyom utal arra, hogy a kislány emberrablás áldozata volt. Az egyik ilyen a sátor, ahol együtt aludtak az édesanyjával, a mostohaapjával és a kistestvérével. A sátor elején lévő cipzárt ugyanis annyira magasra húzták fel, amit a kislány nem érhetett volna el. A kislánnyal együtt ugyanakkor eltűnt a hálózsákja is, amit szintén nem találtak meg.

A kislánynak szombat hajnali fél kettő körül még adott inni az édesanyja, de mikor reggel hatkor felkeltek megetetni a kistestvérét, Cleo már nem volt a sátorban.