Meztelenül, egy kislány cipőjében bukott le a pedofil betörő

They always come out at night Children Only Real People Candid Bedtime One Girl Only Only Girls Girls Females Copy Space Spooky Gripping Domestic Life Looking Up Monster - Fictional Character Cute 4-5 Years Child Phobia Horror Fear Terrified Sitting Looki
http://195.154.178.81/DATA/i_collage/pi/shoots/783573.jpg
Vágólapra másolva!
Rendszeresen visszajárt egy amerikai család házába egy pedofil férfi, míg egy alkalommal a gyerekek anyja rajtakapta a férfit a lakásban - írta a Borsonline.
Vágólapra másolva!

Egy szál gyerekcipő, semmi több nem volt a 27 éves Michael Tyler Henegaron, amikor tetten érték betörés közben - írta a lap.

A férfi egy Knowwille-i lakásba jutott be, és el is rakott pár gyerekholmit, amikor a hazaérő Daphne Crowley észrevette, hogy egy idegen tartózkodik az otthonában. A nő a közeli erdőbe kergette a férfit, akit később el is fogtak a rendőrök. Ezt követően nem csak az derült ki, hogy Henegar regisztrált szexuális bűnelkövetőként nem ismeretlen a hatóságok előtt, de az is, hogy

korábban már többször járhatott a lakásban, ahol végül lebukott.

A korábbi besurranások alkalmával olyan dolgokat vett magához, mint a gyerekek fogkeféi, karácsonyi ajándékai, legutóbb pedig Daphne Crowley lányának sportcipőjét húzta magára.

A rendőrség szerint a 2013-ban elítélt férfi már többször megsértette a regisztrációval járó szabályokat, legutóbb a nyáron.

A címlapi / social media kép illusztráció.