Az LMBTQ-propaganda ellen tüntettek az olasz köztévé előtt

Vágólapra másolva!
Kedd reggel a RAI köztelevízió római székháza elé vonultak olasz családok és civil szervezetek. A tévéképernyőkön keresztül sugárzott LMBTQI-propaganda ellen emelték fel szavukat, mely nagy valószínűséggel idén is a Sanremoi-dalfesztivál színpadán fog megjelenni.
Vágólapra másolva!

A Pro Famiglia e Vita civil szervezet aláírásgyűjtésbe kezdett, a gendertartalmak és az LMBTQ-propaganda száműzését kérik az állampolgárok pénzén fenntartott televízióból.

Pár nap leforgása alatt 30 ezren írták alá a petíciót.

Több millió olasz család és kiskorú követte főműsoridőben a hagyománnyá vált dalfesztivált, amely azonban az elmúlt évek során az érzékenyítés színtere lett.

A civil szervezet azt követően fordult az állampolgárokhoz, és kezdte el a tiltakozó aláírások összegyűjtését, hogy Vladimi Luxuria, volt parlamenti transznemű képviselő, LMBTQI-aktivista bejelentette, hogy a nőnek öltözött férfi, Drusilla Foer alakján keresztül az LMBTQI közösségek újra támaszra találtak az olasz televízióban.

Azt követeik a televíziós program művészeti vezetőségétől, hogy idén végre ideológiamentes zenei esemény lehessen a Sanremoi-dalfesztivál, ahogy éveken keresztül volt.