Borzalmas halál Szlovákiában, kombájn ölt meg egy embert a kukoricásban

ÉVSZAK FOTÓ FOTÓTÉMA kombájn KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ kukorica NÖVÉNY nyár zöldség magyar mezőgazdaság Magyarország
Hajdúszovát, 2019. augusztus 7. A hajdúszováti-szepesi útfélen lévő ültetvényen speciális kombájnnal takarítják be az érett csemegekukoricát, ami konzervgyári feldolgozásra kerül. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
A Brutal.parameter számolt be a tragikus balesetről, amely Pozsonyban történt. A szörnyű esethez vasárnap délben riasztották a szlovák rendőröket.
Vágólapra másolva!

A több tonnás monstrum vezetőjének esélye sem volt észrevenni a magas kukoricában fekvő személyt, mikor a kombájn aratószerkezete elérte őt.

A kép illusztráció Forrás: MTI/Oláh Tibor

Alena Krčová mentőszolgálati szóvivő az eset kapcsán csak annyit közölt, hogy az illetőn már nem volt lehetőség segíteni. A Joj TV információi szerint a férfi szlovák állampolgár volt és a nála lévő iratok alapján Trencsén megyéből származott, ugyanakkor azt sem lehet kizárni, hogy nem az övé volt a személyi.

Az eset részleteit a pozsonyi rendőrség vizsgálja - árulta el Silvia Šimková szóvivő.

A cikk kiemelt képe illusztráció.