Rejtélyes fenevad pusztítja a juhokat Angliában

Vágólapra másolva!
Boltonban egy különös vadállat garázdálkodik, mely állatokra támad, különösen a juhok között pusztít. A helyiek a látottak alapján különbözőképpen írják le a fenevadat.
Vágólapra másolva!

Az óriás, kutyaszerű lényről azt mondják, hogy a lápokon bolyongva támadta meg a juhokat. Egyik este két nyúlvadász döglött bárányokat talált és morgó hangokat hallott a közelben. Riadtan világítottak fáklyáikkal a sötétben, és azt állították, hogy

egy sötét, zömök alakot láttak vörösen izzó szemekkel.

Az állatok teteme még nem volt kihülve, így vélhetően a vadállat még a közelben volt.

A lakosok Rivington Pike Beastnek nevezték el az óriási kutyaszerű lényt - írja a Daily Star.

Egyesek vérfarkashoz hasonlítják az állatot.

Tavaly nyáron egy apa Adlingtonban észrevett egy hatalmas, kutyaszerű lényt, amint hihetetlen sebességgel rohan át a mezőn. Az esetet jelentette a hatóságoknak. A nyomozócsoport vezetője szerint ez volt az első eset, amikor nappal látták a fenevadat. Ezt megelőzően egy halász számolt be rémülten arról, hogy egy "félig ember, félig kutya" szerű lényt látott a folyóparton.

A lényt a texasi San Benitóban sikerült lencsevégre kapni, azonban a Beasts of the World szerzője szerint is nehéz beazonosítani a rejtélyes alakot, ezért az emberek csak mítikusan farkasembernek, vagy kutyaembernek nevezik.