Szülők tiltakoztak egy genderklinikán a kiskorúak nemváltása ellen

A LMBTQ-propagandát népszerűsítő "drag queenek" minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy gyerekeket befolyásoljanak. Nyugaton már rendszeresen bejárnak az iskolákba érzékenyítő programokat végezni (a kép illusztráció, az Egyesült Államokban készült)
Vágólapra másolva!
Szülők és civilszervezet a kaliforniai Anaheimben az Amerikai Gyermekgyógyászok Szövetségének kongresszusa előtt gyűltek össze tiltakozva a kiskorúak nemváltása ellen - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség. A tiltakozók olyan molinókkal vonultak fel, amellyel arra szólították fel a az orvosokat és a döntéshozókat, hogy ne befolyásolják a gyermekeiket, és ne hitessék el velük, hogy transzneműek.
Vágólapra másolva!

A tiltakozók között volt a Gays Against Groomers szervezet alapítója, Jamie Michell, a nemváltásukat megbánó személyek szószólója, Chloe Cole, és a kanadai BillBoard Chris is, aki a pubertásblokkolók gyermekeken való használata ellen kampányol.

Cole, aki biológiailag nő, magát egykori transzgyerekként azonosítja, aki 13 évesen tesztoszteron kezeléseken esett át és pubertásblokkolókat kapott, 15 évesen pedig kettős masztektómiát végeztek rajta. Most, fiatal felnőttként annak a szószólója lett, hogy

másokat is óva int attól, hogy gyerekként az életüket megváltoztató orvosi döntéseket hozzanak.

A gyűlésen Cole felolvasta a korábban transznemű fiatalok egy csoportjának levelét, amelyet Merrick Garland igazságügyi miniszterhez címeztek, és arra szólították fel a minisztert, hogy cselekedjen helyesen, és hagyja figyelmen kívül azt a levelet, amelyet az igazságügyi minisztériumnak küldtek azok a csoportok, amelyek támogatják a gyermekek nemváltását.

– tette hozzá Cole, utalva a pubertásblokkolókat, a hormonterápiákat és a gyermekeknél végzett nemváltoztató műtéteket támogató tudományos bizonyítékok hiányára.

– kiabálta Frank Rodriguez, a Gays Aginst Groomers kaliforniai csoportjának vezetője, miközben ellentüntetők gyűltek köré.

A tiltakozásokra alig néhány héttel azután került sor, hogy kiderült, a vezető transznemű egészségügyi szövetség közzétette terveit, amelyek szerint csökkentenék a kiskorúak számára ajánlott korhatárt a nemi hormonok használatához. A Philadelphiai Gyermekkórház pedig nyilvánosságra hozta, hogy

már nyolcéves gyerekeknek is felírnak pubertásblokkolókat, és nagyjából 14 éves korban elvégeznek nemváltoztató műtéteket.