Élve ásott el egy nőt a férje, elképesztő, hogyan tudott megmenekülni

Felokosított Casio óra
Vágólapra másolva!
Sikeresen megmenekült egy gyilkossági kísérlet elől egy nő, miután az okosórájával küldött vészjelzéseket a barátainak.
Vágólapra másolva!

Az eset Washington államban történt. A nőt férje bántalmazta: megkötözte, leszúrta, és élve eltemette őt - írja a Blikk.

Hétfőn hajnali 1 körül találták meg a helyi rendőrök, akiket a helyiek riasztottak, miután a nő kétségbeesetten kiabálta, hogy "a férjem meg akar ölni".

A nő elmondása szerint férje megkötözte és elrabolta őt a család furgonjával.

Hozzátette, hogy az okosórájával képes volt vészjelzéseket küldeni ismerőseinek, és a 911-gyel is kapcsolatba lépett, azonban nem tudta elmondani nekik, mi a gond, a férfi ugyanis leragasztotta a száját.

Okosórájával küldött vészjelzéseket egy nő, akit férje élve temetett el. A kép illusztráció! Forrás: pegor

A férfi ezután egy kalapáccsal összetörte az órát, egy helyi erdős területre vitte a feleségét, ahol többször is mellkason szúrta, majd egy gödörbe dobta és elásta.

A nő elmondása szerint a férfi először egy fával takarta le, utána azonban hallotta, ahogy a gödör körül járkál, és földet szór rá.

Több órán át volt eltemetve, mire sikerült eltávolítania a kezén lévő ragasztószalag egy részét, és sikeresen ki tudott mászni a gödörből.

Közel fél órán keresztül futott, míg talált egy házat, ahol segítséget kért.

Az 53 éves férfit még aznap reggel letartóztatta a rendőrség. Számos váddal kell szembenéznie, köztük elsőfokú gyilkossági kísérlettel és elsőfokú emberrablással.