Gyerekkel együtt próbálta ellopni az autót egy tolvaj Kaliforniában - videó

Vágólapra másolva!
A DoorDash ételkiszállító cég egyik futárjának autóját próbálta meg ellopni egy férfi Kaliforniában. Az autóban egy kisgyerek is tartózkodott és csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia az esetből - írja a FoxNews. 
Vágólapra másolva!

A kaliforniai rendőrség nagy erőkkel nyomoz egy férfi után, aki megpróbálta ellopni a DoorDash dolgozójának terepjáróját. Egy helyi lakos otthoni térfigyelő kamerája rögzítette az esetet, amikor a futár kiszáll a terepjárójából, hogy házhoz vigye a megrendelt ételt. Ahogy a dolgozó eltávolodott az autótól, hirtelen megjelent mellette egy másik kocsi és egy férfi azonnal beugrott a terepjáróba.

A futár látva az esetet azonnal a tolvaj után szaladt és azt kiabálta, hogy "állj meg, a lányom a kocsiban van". A gyanúsított annyira meglepődött a helyzettől, hogy kiugrott a terepjáróból és elhajtott, azonban nem húzta be a kéziféket és az autó a kislánnyal együtt egy falnak csapódott.

Szerencsére a lány nem sérült meg.

2022-ben a Kids and Car Safety nonprofit szervezet szerint 264 olyan esetet dokumentáltak eddig, amikor magéra hagyott gyermekkel együtt loptak el autókat. Ne vigyünk gyermeket futármunkákra, mivel sűrűn egyedül kell hagynunk őket, amely kiszolgáltatottá teszi őket a tolvajokkal szemben.