Holttestet találtak egy autóban Kalifornia egyik repülőterén

parkoló repülőgépek, koronavírus, repülőtér, Egyesült Államok, Kalifornia
VICTORVILLE, CA - MARCH 24: Delta Air Lines jets are parked in growing numbers at Southern California Logistics Airport (SCLA) on March 24, 2020 in Victorville, California. As the coronavirus pandemic grows, exponentially increasing travel restrictions and the numbers of people in quarantine, airlines around the world are scrambling to find places to park a majority of their fleet as they wait to see how the situation will play out. David McNew/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Kaliforniában, Sacramentó nemzetközi repülőterén egy holttestet találtak egy autóban. A férfi valószínűleg öngyilkosságot követett el - írja a CBS.
Vágólapra másolva!

Az autó a repülőtér egyik zárt termináljána melletti garázsban parkolt. A garázs is le volt zárva, a rendőrök csak hosszas keresés után találták meg a férfit.

Az 53 éves férfi az éjszaka közepén felhívta a segélyhívót, és azt mondta, hogy a repülőtéren van és meg akarja ölni magát.

A diszpécser jelentette a rendőrségnek, hogy egy fehér Fordban lévő személynél lőfegyvere van, és azzal fenyegetőzik, hogy végez magával. A seriff helyettese beszélt vele, de valószínűleg nem sikerült lebeszélnie a szándékáról, mert

még a hívás közben hallani lehetett, hogy eldördül két lövés.

A férfi egyedül volt az autóban, senki más nem sérült meg. A repülőtéren a járatok közlekedése zavartalan, az utazókat nem fenyegeti veszély - jelentették ki.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Címlapi képünk illusztráció!