A kiherélést reklámozza egy amerikai sebész

zászló, pride, lmbtq,  LMBTQ-transz-BLM, blm, transz, egyesített
Progress pride flag (new design of rainbow flag) waving in the air with blue clear sky, Celebration of gay pride, The symbol of lesbian, gay, bisexual and transgender, LGBTQ community in Netherlands.
Vágólapra másolva!
A nemváltoztatással foglalkozó sebész a TikTokon reklámozta az eunuch nemi identitást, és elmagyarázta annak természetességét. Az utóbbi években bombaüzlet lett a nemátalakítás, sokan azonban később megbánják a döntésüket - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

Az eunuch identitásról már felvilágosító videók is készültek

A TikTok influenszer sebész, aki a közösségi médiában a fiataloknak hirdeti szolgáltatásait, videót készített, amelyben az eunuchot, mint létező nemi identitást népszerűsíti, és azt állítja, hogy a magukat eunuchnak valló emberek esetében előnyös lehet a beavatkozás. Dr. Sidhbh Gallagher, a Miamiban élő sebész a videón elmagyarázza, hogy

Gallagher kiemelte, hogy ezek a személyek is részesülhetnek a nemi megerősítő kezelésben, ami egyes betegeknél orchiektómiát azaz a herék sebészi eltávolítását jelenti.

Egyre több és több "indentitás" jelenik meg az LMBTQ-lobbinak köszönhetően. (illusztráció) Forrás: shutterstock.com

A sebész az eunuchokat a nemileg sokszínű egyének közé sorolja, és elmagyarázza fiatal nézőinek, hogy a Transznemű Egészségügyi Világszövetség (WPATH) által kiadott legújabb ellátási standardokban egy egész fejezetet szentelnek az eunuch identitásnak.

A WPATH döntése, hogy az eunuchot is felveszi az ellátási standardok nyolcadik fejezetébe, heves kritikát váltott ki. A fejezet még odáig is elmegy, hogy azt állítja, hogy a gyermekek is eunuchként azonosíthatják magukat.

Létezik egy olyan oldal is, amelyen a kasztrációs fétis kedvelő személyek osztanak meg egymással képeket és videókat.

– számolt be róla a Reduxx.

Bombaüzlet lett a nemátalakítási őrület

A nemváltó műtétek körüli iparág soha nem látott virágkorát éli, az évtized végére várhatóan eléri az 5 milliárd dollárt. A Grand View Research friss jelentése szerint az ágazat tavaly 1,9 milliárd dollár értékű volt, és az előrejelzések szerint 2030-ig több mint 11 százalékos éves növekedési ütemmel fog bővülni a nemi diszfória növekvő előfordulása és a nemi megerősítő műtéteket választók növekvő száma miatt.

A Daily Wire műsorvezetője, Matt Walsh nemrégiben olyan felvételeket szerzett meg, amelyeken egy orvos arról beszél, hogy az ilyen műtétek milyen sok pénzt hoznak a kórházaknak. A mellkasi rekonstrukciós műtétek, amelyeket kiskorúakon is el lehet végezni 40 ezer, a női-férfi nemi szervekkel kapcsolatos műtétek pedig 100 ezer dollárt is hozhatnak.

Sokan később megbánják a döntést

Tanulmányok egyébként azt mutatják, hogy a transznemű identitást valló, de a társadalmi vagy orvosi átmenetre nem bátorított fiatalok 90 százaléka felnőttkorában már nem nevezi magát transzneműnek, és nem akarja megváltoztatni a nemét. A Project Veritas pedig nem rég egy videót is közzétett, amelyen a Transznemű Egészségügyi Szakmai Világszövetséggel kapcsolatban álló egészségügyi szakemberek arról beszélnek, hogy sok fiatal, aki a nemi hovatartozását megerősítő műtéteket választja, később megbánja döntését.

Ezzel kapcsolatban adott hangot aggodalmainak Dr. Daniel Metzger, a British Columbia Gyermekkórház endokrinológusa is.

Metzger kifejtette, hogy holland kutatók jónéhány tanulmányt mutattak be fiatal felnőttekről, akik nemet váltottak, és reproduktív depresszióban szenvednek, ugyanis a nemváltás során kasztrálták őket, így képtelenek a gyermekvállalásra.

– tette hozzá az orvos. Kiemelte, hogy a legtöbb tinédzser nem gondolkodik ezeken a kockázatokon, és azok, akik mindenképpen bele akarnak vágni a műtétbe, egyszerűen azt mondják, hogy majd örökbe fogadnak egy gyereket, anélkül, hogy figyelembe vennék a költségeket és az ezzel a folyamattal járó egyéb korlátozásokat.

Metzger a sajnálatát is kifejezte azzal kapcsolatban, hogy sokan akik tizenévesként a műtét mellett döntenek, később azt kívánják, bárcsak ne tették volna.

– tette hozzá az orvos.