Szerbia
21:002024. június 16.
Anglia
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna

Hat évig feküdt egy lakásban a holttest

Vágólapra másolva!
Egy idős férfi holttestét csak hat évvel a halála után fedezték fel, miközben végig fizették az albérletét Nagy-Britanniában. Az eset megdöbbentette a helybelieket - írja a Foxnews.
Vágólapra másolva!

Változásokat vezetnek be a bérlő lakását kezelő szövetkezetnél, miután sokan felháborodtak a napokban kirobbant eset kapcsán, melynek során egy, már hat éve halott idős férfi holtestére bukkantak.

Az eddigi információk szerint a rendőrség nem állapított meg idegenkezűséget az idős ember halálával kapcsolatban.

A Bolton at Home brit lakásszövetkezet elnézést kért, miután egy hat éve halott bérlőt találtak az egyik általuk kezelt angliai ingatlanban. A beszámolókból az derült ki, hogy a 70 éves korában, még 2017-ben meghalt Robert Alton halála azért nem tűnt fel senkinek sem, mert egy automatikusan működő díjfizetési rendszeren keresztül rendszeresen levonásra került a lakbére. A cég vezérigazgatója közleményben reagált a megrázó esetre:

Noel Sharpe arról is beszámolt, hogy az elmúlt években többször is próbálták elérni a férfit, azonban még annak ellenére sem gondolták, hogy baj van, hogy soha nem reagált. Legutóbb épp otthona gázkészülékeinek ellenőrzése miatt keresték az idős férfit. A Bolton at Home alkalmazottai a helyszínen számos bontatlan levelet, 2017-ben lejárt élelmiszereket és egy tévéújságot is találtak, amely a 2017. május 4-i programoknál volt nyitva.

A rendőrségi vizsgálat kizárta az idegenkezűséget, azonban a holtest állapota miatt a halál pontos okát az igazságügyi orvosszakértők nem tudták minden kétséget kizáróan megállapítani.

A lakásszövetkezet most annak érdekében változtatja meg működési protokolljának egy részét, hogy a jövőben ne fordulhasson elő hasonló megrázó eset – számolt be róla a Fox News.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről