A római Colosseumban tarthatják Musk és Zuckerberg ketrecharcát

Vágólapra másolva!
Elon Musk azt nyilatkozta, hogy a nagy hírverést kapott ketrecharc Mark Zuckerberggel Olaszországban kerülhet megrendezésre. A helyi hatóságok megerősítették, hogy egy "nagyszerű jótékonysági esemény" keretében rendeznék meg az összecsapást.
Vágólapra másolva!

A két tech titán ketrecharca hivatalosan még nem került megerősítésre, de Musk az X közösségi médiaplatformon - korábbi nevén Twitteren - közölte, hogy az előkészületekkel sokat haladtak.

- írta Musk.

Gennaro Sangiuliano azt mondta, hogy beszélt Muskkal arról, hogy hogyan lehetne egy nagyszerű, történelemidéző jótékonysági eseményt szervezni, de azt mondta, hogy a mérkőzésre nem Rómában kerül majd sor.

Musk nyilvánvalóan azt reméli, hogy a küzdelem az UNESCO világörökség részét képező ókori Colosseumban kerülhet megrendezésre, melyről korábban posztolt is az X platformon.

A ketrecharcot a két tech vezető által működtetett alapítványok fogják koordinálni és nem a Las Vegas-i székhelyű UFC.

A UFC főnöke, Dana White, aki szeretne részt venni az esemény szervezésében, a héten Mike Tyson podcastjében azt mondta, hogy szerinte a küzdelem 1 milliárd dolláros bevételt is hozhat - írta a Newsmax.