Ausztria
ÉLŐ
Franciaország

Videóra vette, ahogy sokkolóval ébreszti fel a másnapos barátnőjét

sokkoló, barátnő
Vágólapra másolva!
Egy skót férfit börtönbüntetésre ítéltek, miután sokkolóval ébresztette fel a barátnőjét egy átmulatott éjszaka után. A nő nem akart kikelni az ágyból, visszaaludt, erre a férfi a sokkolót a lábához nyomta. Az esetről videófelvétel készült, amit eljutott a rendőrséghez – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

A 37 éves Kenneth Donald és a vele egyidős barátnője, Stephanie Paton már hét éve éltek együtt, amikor egy februári estén közösen berúgtak a skóciai Stirlingben lévő otthonukban.

Reggel a nő nem akart felkelni akkor, amikor a férfi mondta, szeretett volna még 5 percet aludni, Kenneth azonban ezt nem hagyta, megfogta a sokkolóját és a nő combjához nyomta azt.

Az incidenst a pár 11 éves lánya videóra vette, amit nem sokkal később a rendőrségnek be is mutattak, akik gyorsan letartóztatták a férfit, akinek a kocsijában megtalálták a sokkolót. A férfit a sokkoló és egy kés illegális birtoklása, valamit a nő megtámadása miatt megvádolták.

A férfi és az ügyvédje azzal védekezett a bíróságon, hogy Donald csak viccnek szánta a támadást, azonban ez nem győzte meg a bíróságot, 22 hónap börtönbüntetésre ítélték.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről