Joe Biden megint összevissza beszélt: szerinte az oroszok Irakban háborúznak

President Of The United States Joe Biden Delivers Remarks At The National Safer Communities Summit At Hartford University NurPhoto General news June 16 2023 16th June 2023 US President Joe Biden Horizontal


888
President of the United States Joe Biden delivers remarks at the National Safer Communities Summit at Hartford University in West Hartford, Connecticut, United States on June 16, 2023. President Biden called on Congress to act on gun reform and praised the bipartisan safer communities act. President Biden told the crowd that if the United States Congress did not act, that ''it is time to get a new Congress.'' (Photo by Kyle Mazza/NurPhoto) (Photo by Kyle Mazza / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Joe Biden megint elvesztette a fonalat, ezúttal egy sajtótájékoztatón bizonyította be, hogy fogalma sincs, mi történik a világban. Egy kérdésre ugyanis azt válaszolta, hogy Putyin vesztésre áll Irakban - írja a Mandiner.
Vágólapra másolva!

A Mandiner megjegyzi: a Reuters a tudósításából egyszerűen kihagyta az újabb kínos esetet.

Biden az utóbbi időben rendszeresen bizonyítja, hogy teljesen elvesztette a kapcsolatot a világgal. Néhány napja arról beszélt, hogy milyen tervei vannak 2020-ra a környezetvédelemmel, nem sokkal azután, hogy kiderült, azt hiszi, II. Erzsébet még él, június elején nem tudott kiszállni egy helikopterből, mert beverte a fejét, az amerikai légierő diplomaosztóján pedig egyszerűen elesett.

A májusi G7-csúcson láthatóan teljesen megzavarodott, azt sem tudta hova kell állnia, a japán miniszterelnök mutatta meg neki. Egy amerikai beszédénél pedig előbb nem talált fel a színpadra, aztán nem talált le.

Nem véletlen, hogy nemrég a mára szélsőbaloldali propagandalappá züllött New York Times arról győzködte az olvasókat, hogy az Egyesült Államok elég jól elműködik egy beteg, az országot irányítani képtelen elnökkel is - elismerve, hogy súlyos gondok vannak Biden mentális állapotával.