Kizuhant egy kilencedik emeleti erkélyről egy kislány Chicagóban

Lövöldözés az Egyesült Államokban, Smithsburg, 2022. június 10. Columbia Machine vállalat fröccsöntőüzem,  3 dead in shooting in US state of Maryland Maryland,shooting,Smithsburg Horizontal
MARYLAND, USA - JUNE 09: Three people were killed and multiple wounded, including a police officer, during a “mass shooting� at a factory in Maryland on June 9, 2022, in Smithsburg Maryland.Three people are dead and three others are injured including the suspect and a Maryland State Police trooper after a mass shooting at a manufacturing company north of Smithsburg Maryland. Yasin Ozturk / Anadolu Agency (Photo by Yasin Ozturk / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Kizuhant egy három éves kislány egy kilencedik emeleti lakás erkélyéről Chicagóban. A gyermeket azonnal kórházba szállították, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy meghalt. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit - írja a Foxnews.
Vágólapra másolva!

A szomszédok csak a sikoltozásra lettek figyelmesek, amikor helyi idő szerint kedden 11 óra 45 perc körül megtörtént a tragédia. A kislány eddig tisztázatlan okból kizuhant egy kilencedik emeleti chicagói lakás erkélyéről.

A lányt a kiérkező mentők kritikus állapotban szállították a Comer Gyermekkórházba.

A rendőrség később azt közölte, hogy a lány belehalt sérüléseibe.

A Cook megyei orvosszakértői hivatal Rufda Sahleként azonosította a gyereket, aki az épületben lakott. Nem derült ki azonnal, hogy a gyermek egyedül volt-e az esés idején. A szomszédok elmondták, hogy egy gyerek és egy nő sikoltozását hallották a kilencedik emeleti lakásából, körülbelül harminc méteres magasságban.

- tette hozzá Carolyn Newsome.

- mondta Curtis Job, az épület lakója.