Egy tanárnő megerőszakolta a diákját, aztán meztelen képeket küldött neki magáról

Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy amerikai tanárnőt, akit azzal vádolnak, hogy többször megerőszakolt egy fiatal fiút, majd erotikus képeket küldött neki egy közösségi oldalon. A nő férje, miután minden kiderült, beadta a válókeresetet és teljes felügyeletet kért a két gyerekükre – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

A 42 éves tanárnő és a 15 éves fiú, július 8-án, egy közös ismerősüknél voltak, ahol a nő szexuálisan közeledett a fiú felé a kanapén.

A nő másnap meztelen képeket és szexuális üzeneteket küldött a fiúnak, majd áthívta magához gyereket, ahol újabb szexuális aktus volt köztük.

Az esetről a rendőrség július 11-én szerezett tudomást és 13-án már le is tartóztatták a tanárnőt, aki mindent bevallott a kihallgatásán.

A nő letartóztatása után a férje beadta a válókeresetet, amelyben indokként azt említette meg, hogy a felesége kiskorúakat bántalmazott.

A párnak két gyereke van, akiket az apa a továbbiakban egyedül szeretne nevelni. A tanárnőt szexuális zaklatással vádolják és elrendelték, hogy a családtagjain kívül semmilyen kiskorú gyerekkel ne léphessen kapcsolatba.