Meghalt egy fiatal lány egy börtönben

16 éves lány halt meg tavaly a fiatalkorúak börtönében, most 3 őr ellen emelnek vádat, Alexis Sluder, Elbert Shaw Regional Youth Detention Center, Dalton
Alexis Sluder
Vágólapra másolva!
Egy fiatal lány eddig tisztázatlan körülmények között halt meg egy fiatalkorúak börtönében. A gyerek halálának ügyében három őrt, az intézmény igazgatóját és nővérét gyanúsítják, ugyanis, ha időben cselekednek a lány valószínűleg még mindig életben lenne – írja a People.
Vágólapra másolva!

A 16 éves Alexis Sludler tavaly augusztus 27-én halt meg rendőrségi őrizetben, kevesebb mint 24 órával az után, hogy átszállították az Elbert Shaw Fiatalkorúak Fogvatartási Központjába.

Az ügyről korábban az illetékesek csak annyit nyilatkoztak, hogy a lány még az intézménybe való érkezése előtt vett be valamilyen szert és amiatt halt meg. Mostanra az orvosszakértők megállapították, hogy a lány metamfetamin mérgezésbe halt bele.

Most a fiatalkorúak börtönének három volt biztonsági őre, igazgatója és ápolónő ellen indult eljárás gyermekkínzás miatt, ugyanis a nyomozás adatai szerint miattuk nem jutott Alexis időben segítségben, ami akár az életét is megmenthette volna.

Az őrök ellen pedig többrendbeli gyermekek elleni kegyetlenséggel is vádolják.

Alexis Sluder, a tragikus körülmények között meghalt lány Forrás: Facebook/Alexis Marie

Alexis családja szeretné, ha felelősségre vonnák azokat, akiknek köze volt a lány halálához.