Egy férfi egy tv műsorban viccelődött a házasságán, majd brutálisan meggyilkolta a feleségét

Vágólapra másolva!
Egy férfi 14 lövéssel, kegyetlenül végzett a feleségével, akivel éppen válófélben voltak. A nő már jóval a gyilkosság előtt figyelmeztette a családját arra, hogy ha valami történne vele, akkor a férjére gyanakodjanak. Nem sokkal a gyilkosság előtt a férfi egy népszerű tv műsorban is viccelődött a feleségével.
Vágólapra másolva!

A 41 éves Becky Bliefnick látszólagos idilli boldogságban élt az Illinois állambeli Quincyben a férjével, Timmel és három közös fiúkkal. Becky és a férje 2009 óta voltak házasok,

idővel azonban megromlott a kapcsolatuk, amit az is jelzett, hogy a férfi egy televíziós showműsorban, 2020-ban, azzal viccelődött, hogy a házassága egy hiba volt.

2021-ben a pár be is adta a válási papírokat és látszólag békésen akarták intézni a dolgokat, azonban lassan aggasztó kezdett lenni a férfi viselkedése. Becky azt mondta a családjának, hogyha bármi baj történne vele, akkor azért a férfi lesz a felelős. A nő idén február 24-én váratlanul nem ment el a gyerekeiért az iskolába, ezért

az apja a keresésére indult, végül a lakása fürdőszobájában talált rá, 14 lövéssel a testében.

A család elmondta a nő félelmeit a rendőrségnek, akik elkezdtek a férfi után nyomozni. Kiderült, hogy a férfi ellopta a nő fegyverét, a telefonjának a keresési előzményei pedig arra utaltak, hogy gyilkosságot akar leplezni.

A 40 éves férfit elsőfokú gyilkosságban, lakásbetörésben és lőfegyver használatban találták bűnösnek, amiért életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül.

Forrás: Mirror