Buszmegállóban várakozó emberekbe hajtott egy autó Angliában, egy ember meghalt

Brit rendőrautó, rendőrautó, Egyesült Királyság, illusztráció
A police car on an emergency call races along Bloomsbury Way in London, England, on May 20, 2020. British Prime Minister Boris Johnson today announced that the UK would have its contact tracing system operational from next month, when the country is also set to move to the next phase of its emergence lockdown. A further 363 covid-19 deaths were meanwhile reported today by the UK's Department of Health and Social Care, bringing the total to 35,704. (Photo by David Cliff/NurPhoto) (Photo by David Cliff / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Buszmegállóba hajtott egy autó Newcastle-ben előző hét vasárnap. A helyi idő szerint délután négy órakor bekövetkező balesetben egy 19 éves fiatal férfi meghalt a helyszínen. Az angol hatóságok szerint az incidensben két nő is megsérült, egyikük súlyosan. 
Vágólapra másolva!

Múlt hét vasárnap Newcastle-ben egy autó egy buszmegállóba hajtott egy ember halálát okozva, a balesetben két nő is megsérült - írja a Sky News.

Az angol hatóságok közlése szerint a sérülteket kórházba szállították, egyikük állapota súlyos, de nem életveszélyes.

A rendőrség a lakosság segítségét kérte, szemtanúk jelentkezését várják, hogy pontosan rekonstruálni tudják a szörnyű baleset körülményeit.

Az angol rendőrség a lakosság segítségét kérte, szemtanúk jelentkezését várják az ügyben. A kép illusztráció! Forrás: NurPhoto via AFP/David Cliff

"Szeretnénk meghallgatni mindenkit, aki a környéken tartózkodott a baleset idején, különösen azok segítségét kérjük, akiknek esetleg van olyan kamerafelvételük, ami segíthet minket a nyomozásban".

- mondta Craig Bartle őrmester; egyúttal hozzátette, hogy a rendőrség nagyon alapos vizsgálatot folytat az ügyben.

Az esettel összefüggésben három férfit - egy 24 évest és két 21 évest - letartóztattak, majd őrizetbe vették őket.

A baleset miatt érintett útszakaszt azóta újra megnyitották a forgalom előtt.