Nyaralni ment egy amerikai nő, mire hazaért, lebontották a házát - fotó

bontógolyó, bontó golyó, wrecking ball
16 June 2021, Saxony-Anhalt, Magdeburg: A crane swings a wrecking ball against the roof of the former warehouse in the Port of Science. Half of the building is to be demolished and then converted into a residential building. Photo: Klaus-Dietmar Gabbert/dpa-Zentralbild/ZB (Photo by Klaus-Dietmar Gabbert / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Tévedésből lebontották egy georgiai nő házát - írta a Fox News. A cég elismerte a hibát, de a nőt még nem keresték meg. A károsult feljelentést tett. 
Vágólapra másolva!

Susan Hodgson éppen nyaralt, amikor a szomszédja felhívta, hogy bontják a házát. Hodgson megkérte, hogy menjen oda, és állítsa le őket, de mint a lap írja,

elhajtották az illetőt azzal, hogy "törődjön a saját dolgával".

Ezután egy családtag ment oda, hogy nézzék át az engedélyeket a bontásról. Ekkor jöttek rá a hibára, bár a munkások vezetője csak annyit mondott.

majd összepakoltak és elmentek.

Így mire Hodgson hazaért, a faépület romokban hevert. A házról annyit tudni, hogy nem lakták, be is volt deszkázva, de az épület és a környéke is rendben volt tartva, és adósság sem volt rajta.

A cég állítólag gondolkodik valamilyen kárpótláson, de a nőt még nem keresték meg.A lap azt írja Hodgson szinte sokkos állapotban van, feljelentést tett a rendőrségen és ügyvédekkel egyeztet.

Címlapi képünk illusztráció!