Mindent megváltoztat az amerikai beismerés

Russian Armed Forces, Az Oroszországi Föderáció Fegyveres Erői, orosz katonák, orosz katona, speciális erők, fegyvereik, járműveik, fegyver, jármű, T-14 Armata
6531921 29.04.2021 A T-14 Armata tank takes part in a night rehearsal of a military parade marking the 76th anniversary of the victory over Nazi Germany in World War II, in Moscow, Russia. Evgeny Odinokov / Sputnik (Photo by Evgeny Odinokov / Sputnik / Sputnik via AFP)
Vágólapra másolva!
Oroszország nemcsak a világ legnagyobb szárazföldi kiterjedésű országa, de a világ legerősebb katonai erejét is magáénak tudhatja egy friss felmérés szerint. 
Vágólapra másolva!

Egy friss felmérés szerint jelenleg Oroszország rendelkezik a világ legerősebb hadseregével. A lista második helyén az Egyesült Államok áll, utána következik Kína, Izrael, majd Dél-Korea. Ukrajna a hatodik helyet foglalja el, majd Irán, az Egyesült Királyság és Németország jön a sorban, a 10. helyen pedig Törökország áll - írja a Magyar Nemzet.

A felmérés szerint jelenleg az orosz hadsereg a legerősebb Forrás: Sputnik via AFP/Evgeny Odinokov

A listát közvélemény-kutatások alapján állította össze a portál.

Az adatokból az is kiderült, Oroszországot a 37. legjobb országnak tartják, az első három helyet Svájc, Kanada és Svédország foglalja el