Hidvéghi Balázs komoly ügyben vár magyarázatot Brüsszeltől

Vágólapra másolva!
Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti képviselő reagált arra, hogy Alex Soros nemrég Ukrajnában tárgyalt ukrán tisztviselőkkel Ukrajna európai uniós csatlakozásáról − írja a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

A portál szerint a magyar képviselő kifejtette, hogy

− mondta Hidvéghi. Tudjuk, hogy Soroséknak sok szövetségese van Brüsszelben és pénzügyi érdekük fűződik Ukrajna EU-csatlakozásához a befektetéseik miatt − folytatta a képviselő.

Azonban az még sincs rendben, hogy egy senki által meg nem választott amerikai üzletember tárgyaljon ukrajnai kormánytagokkal az uniós tagságról

− emelte ki Hidvéghi Balázs. Éppen ezért a Fidesz írásbeli kérdéssel fordul az Európai Bizottsághoz ebben az ügyben − fűzte hozzá.

Alex Soros és Joe Biden Forrás: Origo

Brüsszelnek tisztáznia kell ezt, főleg annak fényében, hogy a bizottság tagjai rendszeresen egyeztetnek a Soros-hálózat új vezetőjével.

Alexander Soros, a Soros-birodalom új politikai és pénzügyi vezetője november elején tett kétnapos látogatást Ukrajnában, ahol találkozott a nemzeti parlament tagjaival is. Egyes képeken azt lehet sejteni, hogy Alexander Soros nem csak saját magát vagy hálózatát képviseli, ugyanis feltűnik mögötte az Európai Unió lobogója, ami arra utalhat, hogy Soros György fia Ukrajna uniós csatlakozását készítheti elő.