Letartóztattak egy férfit Alabamában, aki több mint húsz éve jelentette be felesége eltűnését

késes gyilkos (illusztráció)
A nő 49 éves volt, 2001-ben tűnt el.
Vágólapra másolva!
A nő eltűnését 2001-ben jelentette be férje, holttestét egy hónappal később találták meg, a floridai Holmes megyében. A nyomozás elakadt, Sharon Mills lánya azonban addig nem tudott megnyugodni, amíg ki nem derítette, mostohaapja volt a gyilkos.
Vágólapra másolva!

Több mint húsz évvel azután, hogy egy alabamai nőt holtan találtak, a férjét gyilkosság miatt letartóztatták – áll a dothani rendőrség közleményében, amiről a CBS News számolt be. 

Sharon Mills 49 éves volt, amikor férje, Dwight Mills bejelentette eltűnését 2001. december 30-án. Holttestét egy hónappal később találták meg, a floridai Holmes megyében.

A nyomozás akkor elakadt, a rendőrség szerint munkatársaik kimerítették a lehetőségeiket. 

Ez az a nap, amelyért 22 éve imádkozunk

- mondta az áldozat lánya, Angel Faulk a letartóztatást követő sajtótájékoztatón. 

Korábban úgy fogalmazott, olyan információhoz jutott, amely igazán fájt a szívének. Ezután felvette a kapcsolatot egy olyan nonprofit szervezettel, amely erőszakos bűncselekmények által érintett családokkal foglalkozik. Együtt fordultak a rendőrséghez, a nyomozóknak az új információk és bizonyítékok birtokában már könnyebb dolguk volt. A nő lánya elárulta, anyja nehezen tudta feldolgozni apjától való válását.

Egyre jobban, majd rosszabbul volt, de még mindig sebezhető volt, majd találkozott Dwighttal, és mindannyian tudjuk, mi történt

Édesanyám volt a legjobb barátom. 17 évesen szült, inkább testvérek voltunk" - magyarázta.

A minap egy trafikost lőttek fejbe Brooklynban, és egy jachton is gyilkosság történt.

gyilkos, alabama, AlabamaMan
Dwight Mills 2001-ben jelentette be 49 éves felesége eltűnését
Fotó: DOTHAN POLICE DEPARTMENT / DOTHAN POLICE DEPARTMENT