Kilenc év késéssel kézbesítettek egy levelet Angliában

Vágólapra másolva!
Hatalmas meglepetést okozott egy családnak egy majdnem kilenc évvel a feladása után kézbesített képeslap az angliai Readingben.
Vágólapra másolva!

Unokaöccse egyéves születésnapjára küldött egy képeslapot egy nő Angliában, de a jókívánságok csak 9 évvel később érkeztek meg az angliai Readingbe

 - számolt be róla a BBC

A családfő, Richard felismerte nővére kézírását a borítékon, de 2,50 fontot (1150 forintot) kellett fizetnie, mivel a bélyeg már nem volt érvényes. A levél a fiának, Alfie-nak szólt, akinek az 57 éves férfi elmondása szerint leesett az álla.

A kártyán ez állt: 

Alfie, sok szeretetet küldünk az első születésnapodon. Sally néni és Pat bácsi.

Richard így nyilatkozott: „meglepődtem, mert Alfie születésnapja hat hónappal korábban volt, októberben. Újra elolvastam a kártyát, és akkor láttam, hogy mikor írták."

Mint mondta, amikor elmesélte testvérének az esetet, a nő azt mondta, biztos azt gondolták, hogy nem foglalkozott a gyerek születésnapjával.

A családnak a Royal Mail 10,80 fontot (5000 forintot) térített vissza, és egy bélyegeket tartalmazó könyvet küldtek nekik. Azt viszont nem tudják, hogyan keveredhetett el a levél.

Minden évben több milliárd levelet kézbesítünk sikeresen.

 "Sajnos ez alkalommal az ügyfél nem kapta meg ezt a magas színvonalú szolgáltatást."

Ez nem az első hasonló eset, volt amikor 27 évvel később érkezett meg egy levél.