Kutyaesküvőt tartottak Wisconsin államban

Vágólapra másolva!
Kutyaesküvőt tartottak Wisconsin államban. A kutyák gazdái a bevételt jótékonysági célokra fordították a kölyökkutyák világnapja alkalmából. Az eseményen két siba inu fajtájú kutya ünnepelte szerelmét.
Vágólapra másolva!

Az egyesült államokbeli Wisconsin államban megrendezett esküvőn két siba inu fajtájú kutya ünnepelte szerelmét. A rendezvény bevételét jótékonysági célokra fordították. Bár a helyszínt hó borította, mégis gyönyörű nap volt Suki és Ron számára, akik március 23-án, a kiskutyák világnapján házasodtak össze.

Csodálatos, boldog, vicces élmény volt

- mondta Suki gazdája, a 45 éves Erika Eisman. 

Dog Grin Photography: 3-24-24 Shiba wedding &emdash;

A kölykök a COVID-19 járvány idején ismerkedtek meg az interneten, először Zoom-on keresztül látták meg egymást.

A Shiba Prom egy chicagói székhelyű, kizárólag önkéntesekből álló szervezet, amely 2012 óta több mint 100 000 dollárt (36 millió forintot) gyűjtött össze a kedvezőtlen helyzetből megmentett siba inu kutyák segítésére.

Suki és Ron esküvőjén a támogatók és barátok Alisa Gaylonra, a Shiba Prom alapító tagjára emlékeztek, aki januárban halt meg rákbetegségben.

Tisztelegni akartunk az emléke előtt. 2013-ban ő is tartott kutyás esküvőt a sibájának, Zenjinek - ami egyben egy adománygyűjtés is volt egy helyi siba mentőszervezet számára. Így jött az ötlet, hogy csináljunk mi is kutyaesküvőt, és gyűjtsünk pénzt a Shiba Prom számára

- mondta Ron gazdája.

Dog Grin Photography: 3-24-24 Shiba wedding &emdash;

A lány kutya, Suki egy tüll és szatén szoknyában, csipkefátyollal ellátott ruhában sétált az "oltárhoz" - amelyet egy műgyémánt nyaklánc egészített ki. 

Dog Grin Photography: 3-24-24 Shiba wedding &emdash;

A kutyaesküvőről készült összes képet itt tekintheti meg!

A Shiba Prom elnöke, Shannon Andreas Pennsylvania középső részéről érkezett, és ő vezette a szertartást. A fogások között volt házi készítésű kutyakenyér és csontleves is. A lagzit a helyi kutyaparkban tartották, hatalmas siker volt - írta a People.