Retteg Harry herceg, fél attól, hogy megölik

Vágólapra másolva!
Harry herceg aggódik, mert kiderült, hogy pontosan mikor utazik az Egyesült Királyságba. Most lesz az általa alapított sportverseny, az Invictus Games tizedik évfordulója, az ebből az alkalomból szervezett ünnepségre utazik haza. A Szent-Pál Székesegyház honlapján közzétették az esemény dátumát, ez félelmet keltett III. Károly kisebbik fiában azok után, hogy önéletrajzi könyvében arról is írt, katonai szolgálata alatt Afganisztánban megölt 25 tálib harcost.
Vágólapra másolva!

Harry herceg szerint veszélyben az élete - olvasható az Express oldalán.

A sussexi herceg szerint komoly aggodalomra ad okot, hogy kiderült, május 8-án utazik az Egyesült Királyságba. 

Meghan Markle férje 10 éve alapította az Invictus Games nevű sportversenyt, amelyen a részt vevő sportolók sérült katonák és veteránok, ezt fogják most megünnepelni Londonban.

A Szent-Pál Székesegyház megosztotta az esemény dátumát annak ellenére, hogy a herceg csapata állítólag kérte, kezeljék bizalmasan az információt.

Harry herceg ennek tudatában retteg, hiszen életrajzi könyvében őszintén írt többek között arról is, hogy katonaként megölt 25 tálib harcost Afganisztánban. 

Harry felismeri a biztonságát fenyegető potenciális kockázatokat, különösen az emlékiratában megosztott érzékeny információkat figyelembe véve

- ​​egy mondta a forrás a lapnak. 

Valahányszor megjelent az Egyesült Királyságban az elmúlt években, azt az utolsó pillanatban jelentették be

- tette hozzá.

F1 2023 United States Grand Prix
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Gongora/NurPhoto