Átlépte Ukrajna a vörös vonalat, véres megtorlás jöhet

Vágólapra másolva!
Egy dróntámadásban meghalt egy orosz haditudósító az ukrán háborús övezetben. Marija Zaharova orosz külügyminisztériumi szóvivő nyilatkozatban követeli, hogy az illetékes nemzetközi szervezetek és emberi jogi intézmények azonnal és határozottan ítéljék el az újságíró brutális meggyilkolását.
Vágólapra másolva!

Április 19-én meghalt az Izvesztyija haditudósítója, Szemjon Eremin egy ukrán dróntámadásban. Moszkva követeli, hogy a nemzetközi szervezetek ítéljék el az orosz haditudósító meggyilkolását. Marija Zaharova orosz külügyminisztériumi szóvivő részvétét fejezte ki Eremin családjának és barátainak.

Az újságíró szándékos és hidegvérű meggyilkolását újabb bizonyítéknak tekintjük [Vlagyimir] Zelenszkij [ukrán elnök] rezsimjének ocsmány terrorista természetére, amely vadászik az orosz újságírókra, haditudósítókra és közéleti személyiségekre, akik riportjaikkal és posztjaikkal igyekeznek felnyitni a nemzetközi közösség szemét, hogy a kijevi rezsim fegyveresei milyen bűnöket követnek el

- áll Zaharova nyilatkozatában. A nyilatkozatban követelik, hogy az illetékes nemzetközi szervezetek és emberi jogi intézmények azonnal és határozottan ítéljék el egy újabb orosz újságíró brutális meggyilkolását - írja a Tass.