A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Egész hátralévő életét vakon élheti le egy kamaszfiú, akinek a barátja vegyszert öntött az arcába

Branden Jolly, 17, BrandenJolly, 5.Megvakulhat egy tini, akinek a barátja vegyszert öntött az arcába
Fotó: forrás: Friendswood Police Department
Vágólapra másolva!
Súlyos arc- és szemsérüléseket szenvedett egy autista tinédzser, miután az egyik fiú - akit egészen addig a barátjának tartott - poénból tisztítószerrel öntötte le. Bár anyja kórházba vitte a fiút, nagy az esélye, hogy soha többé nem fog már látni. Az elkövetőt letartóztatták.
Vágólapra másolva!

A 18 éves, texasi Brody Morgan két barátjával sétálgatott az utcán, miközben különféle csínytevéseket követtek el. Az ártatlan játék azonban hamar tragédiába fulladt.

Egyikük, a 17 éves Branden Jolly erős, maró hatású tisztítóporral öntette le Brodyt, melyből bőven került a fiú arcára és szemébe is, ami miatt súlyos sérüléseket szenvedett.

Ismerősei visszakísérték őt anyja házába, miközben megpróbálták eltitkolni Brody sérülését, és elrejteni a támadáshoz használt vegyszert.

Branden Jolly, 17, BrandenJolly, 5.Megvakulhat egy tini, akinek a barátja vegyszert öntött az arcába
Fotó: forrás: Friendswood Police Department

"Az autista gyerekek nem mindig tudják, hogyan kell jól megválogatni a barátaikat"

- mondta az anya, Amy Morgan, aki megpróbálta kimosni a vegyszert fia szeméből vízzel és sóoldattal, azonban semmit nem ért vele. Végül a kórházban tudta meg a teljes történetet a fiától. Kiderült, hogy 

a fiúk a tisztítószert egy közeli ház verandájáról lopták el, Jolly pedig dobálni kezdte vele társait, és eltalálta vele Brody arcát, aki emiatt súlyos égési sérüléseket szenvedett. 

Ahogyan a New York Post is megírta, később a vegyszert lefolyótisztítóként azonosították. Jollyt két nappal később letartóztatták fogyatékkal élő személy megsebesítése miatt.

image

Jolly anyja azt állítja, hogy a fia véletlenül öntötte le vegyszerrel barátját, ugyanis Brody előzőleg játékból rátámadt, és miközben fia védekezni próbált, kiszóródott a kezéből a maró anyag. Hozzátették azonban, hogy nagyon sajnálják a történteket.

Egyelőre nem tudni, hogy Brody felépül-e a sérüléseiből, az orvosok azt sem tartják kizártnak, hogy soha nem lesz már a régi a látása.

Egy fiatal lánynak saját orvosa öntött vegyszert a szemébe, ám ezzel teljesítette a lány álmát, ugyanis az egy furcsa mentális betegségben szenvedett, és minden vágya az volt, hogy vak lehessen, nem érezte magát teljesnek azzal, hogy egészséges testbe született.

2018-ban pedig egy Bene Krisztián nevű magyar orvost ítéltek 9 év börtönre, amiért lúggal öntötte le volt barátnőjét.

Egy kemecsei férfi pedig 20 év fegyházat kapott mert egész hátralévő életére megvakította volt élettársát: kitépte a nő szemgolyóit, mert az nem akart kibékülni vele.

Forrás: Mirror

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!