Újabb hírek érkeztek a súlyos beteg Katalin hercegnéről

Vágólapra másolva!
Roman Kemp brit rádiós a Harry herceggel és Kate Middletonnal való találkozásáról beszélt kedden egy interjúban. Elárulta, az uralkodó kisebbik fia azt kérte tőle, amikor DJ-zett egy, a Katalin hercegné által szervezett bulin, hogy a rapszámoknak az eredeti verzióját játssza le, benne a káromkodásokkal. Az pedig igencsak meglepte, hogy a házukba lépve a walesi hercegné levette a cipőjét.
Vágólapra másolva!

Igazából nem szoktál hercegnőt látni zokniban

- mondta Roman Kemp brit rádiós kedden a The Timesnak adott interjújában, amit az Independent szemlézett.

A műsorvezető az elmúlt években a férfiak mentális egészségének szószólójaként vált ismertté, Katalin hercegné emiatt vette fel vele a kapcsolatot, volt egy közös munkájuk. Azután kérte meg, hogy gondoskodjon a zenéről egy általa szervezett kerti partyn. A férfi ott találkozott Harry herceggel is, akinek volt egy kérése felé.

Nagyon furcsa volt. Harry herceg odajött hozzám és arra kért, hogy mindenképpen a rapszámok eredeti verzióját játsszam le. Ne legyenek kisípolva a káromkodások!

Kemp és Katalin közös munkájának középpontjában az állt, hogy a gyerekek helyes nevelése az egészséges, boldog társadalom alapja. A rádiós így nyilatkozott a hercegnével való találkozásáról.

Életem egyik legszürreálisabb napja volt. Én, anyám, apám, nővérem és a hercegnő csak beszélgettünk a konyhaasztal körül.

„A legfurcsább az volt, hogy az ajtóban levette a cipőjét. Igazából nem nagyon látni hercegnőt zokniban."

Katalin walesi hercegné, Katalinwalesihercegné, Katalin hercegné, Katalinhercegné
Fotó: AFP/Kin Cheung

„Megszakadt a szívünk, amikor láttuk a betegségéről szóló videóját” – mondta Kemp. 

Katalin hercegné korábban olyat tett, amit egy kislány soha nem fog elfelejteni. Kisebbik fia, Lajos herceg pedig nemrég lett 6 éves