Víznyelőbe zuhant egy házaspár kocsija Washington államban - videó

Vágólapra másolva!
Rémálomba illő baleset történt Washington államban, ahol egy autó alatt beszakadt az út. A házaspár kocsija egy víznyelőbe zuhant, alig tudtak kimenekülni.
Vágólapra másolva!

Ijesztő helyzetbe került egy házaspár szombat kora reggel, amikor járművük egy vancouveri kereszteződésben víznyelőbe zuhant, miközben hazafelé tartottak. A hatóságok szombaton hajnali 1:15 körül érkeztek a kereszteződéshez, miután bejelentést kaptak, hogy egy autó víznyelőbe zuhant.

Katlynn Bicknell és barátja, Kevin épp hazafelé tartottak, amikor az autó egy hatalmas lyukba zuhant, amelyet hömpölygő víz vett körül.

Bicknell megpróbálta kinyitni az ajtót, de a víznyomás miatt ez nagyon nehéz volt.

Végül Bicknell és Kevin is ki tudtak szállni a csomagtartón keresztül.

- mondta Bicknell.

Hívták a rendőrséget, és amíg a segítségre vártak, Kevinnel együtt figyelték, ahogy az autó egyre mélyebbre süllyed a víznyelőben - írta a WEAU.

A hatóságok szerint a víznyelőt egy vízvezetéktörés okozta

A víznyelő azután keletkezett, hogy egy melegvízcső megrepedt, és a talaj és az aszfalt beszakadt a jármű alatt, így a kocsi a nyílásba zuhant - írta a Fox.

- írta a város polgármestere.

Hasonló eset történt Texasban

Csak pillanatokkal azelőtt mentettek ki egy autójában rekedt nőt a texasi El Pasóban, mielőtt elnyelte volna őt és járművét egy víznyelő. A segítség éppen időben érkezett, a csodával határos mentés után a kocsit teljesen elnyelte a víz.