A nap fotója: J.Lo - szörnyeteg szőrmebundában

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!
Forrás: Red Dot

Kellemetlen percek várhatnak Jennifer Lopezre új filmje, a Monster-in-Law pénteki premierjén. A PETA állatvédő szervezet aktivistái tüntetést szerveznek a helyszínre, és az énekes-színésznő következő szerepléseinek helyszínére is, amíg nem hagy fel a szőrmeviselettel.

Az aktivisták minden nap protestálnak J.Lo pasadenai étterme előtt, és egy plakátot is készítettek J.Lo: Szörnyeteg szőrmében felirattal, mellyel azt szeretnék elérni, hogy végre a sztár is rádöbbenjen, hogy bundakölteményei milyen gyötrelmek árán kerülnek a luxusszalonok fogasaira.

Ezzel egy időben egy Lopez DVD-t is piacra dobnak, melyen J.Lo kabátjait láthatjuk olyan képsorokkal váltakozva, ahol élve nyúznak meg farkasokat az értékes szőrméért, hogy abból ruhát készítsenek neki.

A kemény fellépésről Michael McGraws, a PETA szóvivője elmondta: "Jennifer Lopezzel már egy tucatszor beszéltünk arról, hogy mennyire nem korrekt, hogy újabb és újabb szőrmebundákban jelenik meg, ezzel is fittyet hányva arra, hogy ezzel mennyi állatnak okoz szenvedést."

A PETA J.Lo ellenes oldala.