George Clooney hisz a szerelemben első látásra

Vágólapra másolva!
Az örök agglegény színészről kiderült, hogy menthetetlenül romantikus alkat, ugyanis George Clooney annak ellenére, hogy eddig még senki mellett nem kötelezte el magát, még most is hisz abban, hogy valahol akad egy lelki társa.
Vágólapra másolva!

George Clooney soha nem arról volt híres, hogy sokáig együtt tudott maradni a nőkkel. Már az apja is leült vele nemrégiben beszélgetni, mert úgy gondolta, hogy a fia túlságosan sokat törődik a munkájával, és ezért veszíti el sorban szíve választottjait. Clooney most végre megszólalt az ügyben, és Lisa Snowdonnal való szakítása óta először őszintén beszélt az érzéseiről. Egy hollywoodi lapnak nyilatkozva az Ocean's Twelve sztárja elmondta, hogy egyelőre nincs ideje családot alapítani, de titkon továbbra is hisz a szerelemben, főleg abban, hogy két ember már az első percben tudja, hogy őket egymásnak teremtették.

"Hiszek a szerelemben első látásra. Már csak azért is, mert szüleim is így szerettek egymásba, és azóta is boldog kapcsolatban élnek. Apám egy Miss Kentucky szépségversenyen volt vezető, anyám pedig indulóként érkezett a rendezvényre. Amint megpillantották egymást, egymásba szerettek, apám azonnal randizni hívta anyámat, és még a héten megkérte a kezét. Mivel ez megtörtént velük, én hiszek benne, hogy velem is megtörténhet, ha készen állok rá" - mesélte a romantikus színész, aki jelenleg facéran várja az igazit.