Kirstie Alley fogyókúrájának titka a tánc

Vágólapra másolva!
A Nicsak, ki beszél? sztárja, aki a kilencvenes évek egyik legnagyobb szexszimbóluma volt, éveken keresztül súlyos depresszióban szenvedett, és kórosan elhízott, súlya 110 kiló körül mozgott. A színésznő azonban új életet akar kezdeni, és újszerű fogyókúrába kezdett.
Vágólapra másolva!

Kirstie Alley az utóbbi években nem volt szerencsés, magánélete romokban hevert, ráadásul nagyon meghízott, és depressziója is egyre komolyabb lett. Az ő újjászületése tehát példaértékű lehet mindenki számára, a színésznő ugyanis megelégelte ezt az állapotot, és elhatározta, hogy minden erejével azon lesz, hogy ismét formába lendüljön. A Fat Actress című tévésorozatban tért vissza ismét a nyilvánosság elé, hogy hétről hétre bizonyítsa be a nagyközönség számára, hogy igenis mindenki le tud fogyni, csak akarnia kell.

Kirstie már 15 kilót leadott a kemény edzésprogramnak köszönhetően, amelynek alapvető eleme a tánc. Usher, J.Lo és Madonna koreográfusainak segítségével állította össze a mindennapos mozgás rendszerét, és a látványos eredmény máris komoly érdeklődésre tart számot, ha sikerül a régi alakját visszanyernie, akkor a színésznő új edzésprogram keretében árulná videón a programot.

"Imádom ezt csinálni, olyan ez számomra, mint egy ünnep" - mesélte lelkesen Kirstie Alley. "A program külön érdekessége, hogy nem a megszokott tornacipős mutatványok vannak benne, hanem minden gyakorlatot magas sarkú cipőben kell végezni, mert így nem csak a fogyás, hanem a nőiesség visszanyerése is sokkal könnyebb. A sztriptíz-táncosok sem papucsban lépnek fel, otthoni viseletben nem lehet szexis az ember."