Vágólapra másolva!
A Zorro filmek hősnőjét alakító színésznő szerint kissé beteges dolog, hogy a hírességek minden szülés után azon versenyeznek, hogy ki nyeri vissza régi alakját a legkorábban, holott anyaként nem ez lenne a legfontosabb feladatuk.
Vágólapra másolva!

Catherine Zeta-Jones egy interjú során kelt ki magából, és elmondta: észveszejtőnek tartja, hogy mostanában divat lett a hírességek körében a gyermekvállalás, de a szülés után az anyák nem a babával foglalkoznak, hanem inkább edzőtermekben kínozzák magukat, hogy visszanyerjék régi alakjukat. "Mint egy beteges verseny" - mondta a 36 éves színésznő. "Miért kell gyermeket vállalni, ha utána nem az anyaság a legfontosabb dolog az életedben? Őszinte legyek? Félelmetesnek tartom ezt a sok keszeg nőt, akik minden kilót halálos ellenségnek tartanak."

Legutóbb éppen Heidi Klum és Britney Spears küzdött meg régi alakjáért, a szülés után egy hónappal már mindketten csúcsformában jelentek meg a nyilvánosság előtt. A szintén anya Zeta-Jones szerint erre semmi szükség, a filmes világ azonban máshogy gondolja ezt. Michael Douglas felesége ugyanis nemrégiben éppen a Wonderwoman című film főszerepétől esett el, mert a producerek úgy gondolták, hogy túlságosan öreg a szerephez, amelyet inkább egy húsz év körüli színésznőre bíznának, még akkor is, ha a képregényhős karakter egyébként egy érett asszony.