Keira Knightley magányos volt kamaszkorában

Vágólapra másolva!
Szinte már megszokottá vált, hogy a lapok Keira Knightley zűrös szerelmi életéről cikkeznek, a színésznő azonban cseppet sem szégyenkezik emiatt, ugyanis állítása szerint van mit bepótolnia.
Vágólapra másolva!

Az Igazából szerelem és a Karib tenger kalózainak sztárja tisztában van azzal, hogy sokan rossz szemmel nézik viharos szerelmi életét, de véleménye szerint ugyanazt csinálja, mint a legtöbb fiatal lány, vagy kamasz. Keira hozzátette: van még mit bepótolnia, mivel egész fiatal korában csak petrezselymet árult, és nem talált partnert magának.

"Bevallom, őszintén élvezem, hogy hollywoodi sztár lett belőlem, mert kamasz koromban rám se néztek a fiúk. Álmodni sem mertem az olyan pasikról, mint Jamie Dornan (Keira volt barátja, nyáron szakítottak), és csak álmodoztam a nagy szerelemről. Tudom, hogy nehéz elhinni, de még csak nem is randiztam kamasz koromban. Tényleg! Mindenki össze-vissza pasizott körülöttem, én meg csak tétlenül néztem" - mesélte a fiatal színésznő.

Keira Knightley szerint egyáltalán nem gond, ha az emberek úgy gondolják, hogy könnyűvérű, mivel ő csak keresi az igazit, és közben bepótolja azt a lemaradást, amit fiatalabb korában kihagyott.