Románia
ÉLŐ
Ukrajna
Vágólapra másolva!
Mint arról mi is beszámoltunk, mindenki kedvenc botrányhősnőjének megint nem sikerült kiegyensúlyozott párkapcsolatot kialakítani kedvesével, Stavros Niarchosszal. A szakítás után azonban máris újra rátalált a szerelem, méghozzá régi vőlegénye, Paris Latsis személyében.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton és a milliárdos Niarchos-vagyon örököse alig néhány hete szakítottak, de már a szakítás előtt is rengeteget veszekedtek, legtöbbször a nagyközönség és a fotósok előtt. A szakítás egyik oka - egy közeli ismerős beszámolója szerint - az lehetett, hogy Hilton kisasszony ki nem állhatta, amikor kedvese az anyanyelvén, görögül beszélt. "Paris rettenetesen érezte magát minden alkalommal, amikor Stavros görögül beszélt a barátaival. Mivel nem értette ezt a nyelvet, gyakran azt hitte, hogy rajta gúnyolódnak és kinevetik, ez pedig nagyon bántotta."

Bár a beszámolók szerint Paris igen szomorú a szakítás miatt, úgy tűnik, a jól bevált "kutyaharapást szőrivel" elvet követi, és egy új (vagy éppen régi) szerelemtől remél vigasztalást. Nemrég ugyanis egy felkapott Los Angeles-i klubban látták korábbi kedvesével, Paris Latsisszal. Láthatóan nagyon élvezték egymás társaságát, egész éjjel egy sarokban ültek, beszélgettek és nevetgéltek. A szexvideóiról és mindent megmutató ruháiról elhíresült örökösnő barátai szerint a két Paris mindent megtesz azért, hogy újra lángra robbantsák szerelmüket.

Hilton kisasszony mostanában nem csak a magánéletében tűnik igen elfoglaltnak, hanem karrierjét is biztos kézzel építgeti. Az Egyszerű élet című valóságshow-ja után most egy rajzfilmet tervez, amelyben nővére, Nicky és ő lennének a főszereplők. A színészetre vonatkozó álmait sem adta fel, sőt nemrég azt nyilatkozta, hogy van olyan jó színésznő, mint az Oscar-díjas Charlize Theron. "Azt hiszem, vagyok annyira tehetséges, mint Charlize, ezt már többen is mondták. Lehet, hogy nemsokára ugyanazokért a szerepekért fogunk versengeni." A magabiztos Parist még az a tény sem zavarta túlzottan, hogy idén ő kapta a legrosszabb mellékszereplőnek járó Arany Málna-díjat a Viasztestek című horrorban nyújtott emlékezetes alakításáért.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről