Gyereket vár Kate Moss

Vágólapra másolva!
Pete Doherty angol zenész nagybátyja megerősítette a hírt: Kate Moss topmodell gyereket vár a botrányos életű énekestől.
Vágólapra másolva!

Kate Moss angol topmodell gyereket vár Pete Dohertytől, a Babyshambles együttes botrányos életű frontemberétől. A hírt Doherty nagybátyja, Phil Michels erősítette meg a Sunday Mirror magazinnak - néhány hete ő volt az, aki a pár esküvőjének részleteit is kikotyogta.

"Pete Olaszországból hívott fel, hogy elmondja a nagy hírt" - mondta Michels. - "Azóta már kétszer is beszéltem vele, és mindkétszer megerősítette, hogy kisbabájuk lesz. Mindketten nagyon örülnek a közös gyereknek, hiszen ez csak még jobban összekovácsolja őket."

A beszédes kedvű nagybácsi azt is elmondta, hogy a terhesség miatt valószínűleg hamarabb tartják meg a januárra tervezett esküvőt. "Pete és Kate korábban már beszélt arról, hogy gyereket akarnak. Tulajdonképpen ezt jobban akarták, mint az esküvőt. A házasság számukra csupán egy gesztus, a gyerek az igazi kapocs" - nyilatkozta Phil Michels.

A 32 éves Mossnak már van egy kislánya, a most négyéves Lila Grace, Dohertynek pedig, az egyik korábbi kapcsolatából, egy hároméves fia.

A jelek szerint a 27 éves zenész a közelgő esküvő, a gyerek és a Kate Moss által "benyújtott" lista ellenére sem változik meg: legutóbb egy olaszországi koncertje után látták együtt hölgyrajongóival, meglehetősen intim helyzetben, az egyikükkel állítólag hosszú percekig csókolózott.