Dennis Quaid erőszakos partner

Vágólapra másolva!
Meg Ryan elejtett szavaiból derült ki, hogy valójában miért is szakított Dennis Quaiddel öt évvel ezelőtt. Bár sokat úgy gondolják, hogy Russell Crowe miatt vált el a színészpár, most megtudhattuk, hogy ennél kicsit súlyosabb volt a helyzet.
Vágólapra másolva!

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a nagy szerelemnek induló házasság igen hamar romokba dőlt, és bár Meg Ryan sokáig próbálta menteni a menthetőt, végül öt évvel ezelőtt elvált férjétől. Házasságuk tíz éve alatt sokat veszekedtek, mert Dennis Quaid alkohol- és gyógyszerproblémákkal küszködött, és mivel mindkettejüket lefoglalta a munka, közös gyermekükre sem tudtak elegendő figyelmet fordítani. Meg Ryan egy nemrégiben tett nyilatkozata során elmondta, hogy nehéz időszakot éltek meg akkoriban mindketten, de a váláshoz vezető út férje egyre agresszívabb viselkedése volt. A színésznő nem akarta részletezni a dolgokat, csupán ennyit mondott: "Sok bajunk volt, az alkohol és a gyógyszerek sem könnyítették meg a helyzetet, de ma már tudom, hogy akkor kellett volna elhagynom, amikor először kezet emelt rám."

A negyvenes éveiben járó Meg azóta is egyedül neveli közös gyermeküket, sőt, egy újabb kislány örökbefogadását tervezi. Az utóbbi hetekben többször utazott Kínába, mert ott talált rá arra a gyermekre, akit örömmel fogadna be családjába. "Tudom, hogy ez a végzetem, még egy gyermeket fel kell nevelnem, még akkor is, ha apa sajnos nem jut neki" - nyilatkozta Meg Ryan.