Pink bajos házassága

Vágólapra másolva!
A popsztár, aki mindig is maga írta saját dalszövegeit, az utóbbi időben alkotói válságba került. Pink ugyanis megtalálta a boldogságot Carey Hart mellett, és rájött, hogy azóta nem tud miről írni.
Vágólapra másolva!

Egy művésznek kell a konfliktus, különben elveszíti az ihletét - vélekedik Pink, aki alig néhány hónapja él boldog házasságban motorversenyző férjével, de máris úgy érzi, hogy sokkal kevesebb dalt tud írni. Véleménye szerint a boldogság egy igazi művész nagy ellensége lehet, mivel ha minden rendben van az életében, akkor nincs igazi témája sem, amit megoszthat a világgal.

"Mégis kit érdekel egy olyan dal, amelyben a boldog házasságomról énekelek?" - tette fel a kérdést Pink a Daily Record magazinnak nyilatkozva. "Sokkal nehezebben megy a munka, amióta megtaláltam a szerelmet. Ezért gyakran elég drasztikus módszerekhez folyamodom. Egész egyszerűen kikapcsolom az érzéseimet, és direkt belekötök a férjembe, hogy aztán jót veszekedjünk. Ő már tudja, hogy ez miről szól, és belemegy a balhéba. Sokat vitatkozunk, és ez segít az alkotásban."

A különös módszer Pink szerint kiválóan beválik, csak mindig tudni kell, hogy hol a határ. "Már az eljegyzésünk sem volt mindennapi, hiszen eleve én kértem meg a kezét egy motorversenyen. A házasságunk sem lehet átlagos. Szeretjük egymást, de igyekszünk önmagunk maradni." - tette hozzá az énekesnő, aki jelenleg új lemezének dalait írja.