Másfél órát volt börtönben Lindsay Lohan

Vágólapra másolva!
Lindsay Lohan amerikai színésznő mindössze 84 percet töltött börtönben - a Los Angeles-i sheriff hivatala arra hivatkozott, hogy "túlzsúfolt" a börtön, ezért nem tartották bent tovább.
Vágólapra másolva!

Lindsay Lohan amerikai színésznő - akit augusztusban négy napos börtönbüntetésre ítélt a Los Angeles-i bíróság egy közlekedési kihágás miatt - mindössze 84 percet töltött a rácsok mögött a Lynwood megyei börtönben.

A 21 éves híresség csütörtökön fél 11-kor jelentkezett a büntetés-végrehajtási intézményben, majd dél előtt néhány perccel már el is hagyta azt.

A sheriff hivatalának internetes oldalán megjelent közlemény szerint: "a börtönök túlzsúfoltak, ezért azokat, akik nem követtek el erőszakos tettet, igyekszünk olyan hamar szabadon engedni, amilyen hamar csak lehet."

"Lindsay Lohan nagyon készséges és együttműködő volt. Nyilvántartásba vettük, majd elhelyeztük az egyik cellában, de csak rövid időt töltött bent" - mondta Steve Whitmore rendőrségi szóvivő.

A színésznő büntetését a napokban négy börtönben töltendő napról kettőre csökkentették, annak fejében, hogy Lohan tíz napos közmunkát vállal. A színésznő hétfőn kezdett el dolgozni Los Angeles egyik külvárosában, az Amerikai Vöröskeresztnél.

A Bajos csajok című film főszereplőnőjét három éves próbaidőre bocsátották, és részt kell vennie egy 18 hónapig tartó tanfolyamon is, amelyen az alkohol káros hatásairól szól.

A színésznő ügyvédje nem kívánta kommentálni a történteket.