Mel B kislányának se neve, se apja

Vágólapra másolva!
Az Spice Girls együttes egykori tagjának, Melanie B-nek DNS-tesztnek kell alávetnie 10 napos kisbabáját, hogy bebizonyítsa: a gyerek apja Eddie Murphy.
Vágólapra másolva!

A korábbi Scary Spice, Mel B nagyon elkeseredett, mert exkedvese, Eddie Murphy amerikai komikus továbbra sem vállalja fel az apaságot - annak ellenére, hogy a brit énekesnő biztos abban, hogy a tíz napja született kislány Murphy gyermeke.

"Mel egyszerűen képtelen elhinni, hogy Eddie nem ismeri el: a gyerek az övé. Reménykedett benne, hogy ha meglátja a babát, meglágyul a szíve" - árulta el az énekesnő egyik barátnője.

Melanie most bejelentette, hogy egy magazinban fotókat jelentet meg a gyerekről, hogy bizonyítsa a világnak: Eddie az apa. "Lehet, hogy Eddie megpróbálja letagadni a lányát, de nagyon hasonlítanak egymásra" - mondta az énekesnő.

Mel B egyik közeli ismerőse szerint, amikor megszületett a kislány, az énekesnő a fellegekben járt a boldogságtól, de mostanában egyfolytában csak sír. "A DNS teszt az utolsó csepp volt a pohárban, de Mel úgy döntött, harcol az igazáért. Borzasztóan megsértette őt Eddie" - mondta a magát megnevezni nem kívánó forrás. "Nem is hívta fel Eddie-t, amikor megszületett a gyerekük. Azt mondta, úgyis olvashat majd róla az újságokban."

A kislány - aki egyént Murphy 46. születésnapján jött a világra - neve még mindig nincs eldöntve. Bár korábban egy angol bulvárlap azt írta, Mel B Fortuna Daphne Bay-nek keresztelte el a kicsit, az énekesnő szóvivője szerint nem ez a gyerek neve.

"Melanie még nem döntötte el, hogyan nevezi el a lányát" - mondta az AP hírügynökségnek Nadine Bibi.

Melanie B és a színész kapcsolata egy partin kezdődött, és az ex-Spice Girl szinte rögtön teherbe is esett. A Beverly Hills-i zsaru című film főszereplője viszont már a terhesség bejelentése óta tagadja, hogy ő lenne a kisbaba édesapja. "Már másfél hónapja szakítottunk, amikor Melanie állapotos lett" - mondta Murphy egy tévéshow-ban. "Semmi közöm a gyerekéhez, de nyugodtan bírósághoz fordulhat, ha máshogy gondolja."

A színész tavaly vált el feleségétől, Nicole Mitchelltől, akitől öt gyermeke született. Murphy azóta már el is jegyezte új barátnőjét, Tracey Edmonds filmproducert.