Először beszélt új szerelméről Reese Witherspoon

Vágólapra másolva!
Reese Witherspoon amerikai színésznő először beszélt új szerelméről, Jake Gyllenhaal színészről - korábban egyáltalán nem volt hajlandó nyilatkozni a kapcsolatáról, most azonban elmondta, hogy "nagyon boldogok együtt".
Vágólapra másolva!

Reese Witherspoon amerikai színésznő, a Nyughatatlan című film Oscar-díjas főszereplőnője először beszélt egy interjúban új szerelméről, Jake Gyllenhaalról. Bár a két hírességet többször is lefotózták együtt, és közel egy éve együtt vannak, Witherspoon eddig hallgatott a kapcsolatáról.

"Jake nagyon kedves és megértő, mindenben támogat engem" - mondta a 32 éves színésznő a Vogue magazin hamarosan megjelenő, novemberi számában. "Nagyon boldog és szerencsés vagyok, hogy olyan emberekkel élhetek együtt, akik mindenben mellettem állnak és törődnek velem. Nem is remélhetnék többet."

Reese Witherspoon és Jake Gyllenhaal tavaly kezdtek el randevúzgatni, idén nyáron összeköltöztek, és bennfentesek már azt is tudni vélik, hogy hamarosan össze is házasodnak.

A színésznő korábban Ryan Phillippe színész felesége volt, de hét évig tartó házasság után, 2006 novemberében úgy döntöttek, hogy elválnak. A kapcsolatukból két gyerek született: Ava 8, Deacon pedig négy éves.