Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Hold a Bika jegyében a nyakra, a pajzsmirigyre, a tarkóra, a mandulára és a fülre is érzékeny hatást gyakorol. Ha lehetőségünk van rá, ezeken a napokon kerüljük el az ezekre a területekre vonatkozó műtéteket vagy a fogászati beavatkozásokat.

Érezhető még a hajnali Hold-Jupiter szextil hatása: őszinte érdeklődést tanúsítunk mások iránt, és ez érződik is rajtunk. Örömünkre szolgál, ha ezt a napot régi barátaink körében tölthetjük, de szívesen látunk újabbakat is. Meleg és őszinte együttérzés árad belőlünk és ez viszonzásra talál a többiek részéről. A nők közelsége és a csoportos elfoglaltságok jótékony hatást gyakorolnak ránk.

Tekintettel arra, hogy tárgyilagosságunk nem áll éppen a helyzet magaslatán, ma este nem a legalkalmasabb a pillanat a világos, egyértelmű kommunikációra (Hold kvadrát Merkúr). Hangulataink és érzelmeink szinte percről percre váltakoznak, és ezt valahogyan ki kell tudnunk fejezni. Tegyük hát meg, de készüljünk fel arra, hogy hagyjuk a többieket is szóhoz jutni. Valljuk be nyíltan és becsületesen, hogy érzéseink és egyes nézeteink épp most változáson, kiigazításon mennek keresztül.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja , hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

Hétfői horoszkóp

HarmoNet