Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Hold az Oroszlánban egészségügyi vonatkozásaiban a szívet, a vérkeringést, a hátat, a gerincoszlopot, valamint a fizikai testet és az érzékszerveket érinti az. Ez a két nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szerveinkre figyelünk, erősítsük, illetve tisztítsuk.

Kapcsolatainkban félreértések adódhatnak. Ne higgyük, hogy mások utaznak ránk, a tranzit elmúltával majd világosabban tudjuk megítélni a helyzetet. Próbáljunk kapcsolatba lépni felettes énünkkel, és némi belső bölcsesség segítségével megérteni és átvészelni ezt az időszakot.

Legyünk különösen óvatosak mindennel, amit ma beveszünk, mert ilyenkor nagyon érzékennyé válunk a drogokra, alkoholra és allergénekre.

A Hold szextil Szaturnusz hatására talán szívesebben lennénk egyedül, de társaságban is csak komoly beszélgetéseket folytatunk. Nyugodt, elmélyült, józan lelkiállapotban lehetünk, de nem lehangoltak. Családunk és szüleink jelentőségteljessé válhatnak számunkra, és ezek a kapcsolatok ilyenkor segítőkészek és hasznosak lehetnek.

Tekintettel arra, hogy tárgyilagosságunk nem áll éppen a helyzet magaslatán, ma este nem a legalkalmasabb a pillanat a világos, egyértelmű kommunikációra (Hold kvadrát Merkúr). Hangulataink és érzelmeink szinte percről percre váltakoznak, és ezt valahogyan ki kell tudnunk fejezni. Tegyük hát meg, de készüljünk fel arra, hogy hagyjuk a többieket is szóhoz jutni. Valljuk be nyíltan és becsületesen, hogy érzéseink és egyes nézeteink épp most változáson, kiigazításon mennek keresztül.

Este a Hold trigon Plútó hatására annyira felfokozott érzelmekkel reagálunk az emberekre és általában az élet dolgaira, hogy a nap végére teljesen kimerültnek érezhetjük magunkat. Fejezzük ki érzéseinket, de ne feledkezünk meg értelmünkről sem. Ha megfigyeljük reakcióinkat, minden bizonnyal tájékozottabbak leszünk érzelmeink felől és gazdag tapasztalatokban, élményekben lehet részünk. Szexuális kapcsolatunk hevessé válik, mert képesek vagyunk a mélységeibe hatolni. Érzelmeink és érzékenységünk annyira felfokozódik, hogy ma este tényleg eggyé válhatunk párunkkal.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Szombati horoszkóp

HarmoNet