Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Jobban akarjuk érteni a szellemi szinteket, és el is mélyedhetünk ilyen irányú témákban. Spirituális érzékenységünk fokozottabb, a finomságokat könnyebben felismerjük környezetünkben. Remek alkalom, hogy félrevonuljunk tanulni, elmélkedni vagy meditálni.

Ha kisebb kozmetikai beavatkozásokra van szükségünk, érdemes a mai napra időzíteni: ilyenkor szinte soha nem keletkeznek sebek. Szintén alkalmas nap a láb és a kéz körmeinek ápolására, levágására és reszelésére. A Bakban járó Hold napján levágott köröm kemény, ellenálló marad, és nem olyan könnyen törik. Fölöslegesek a körömápoló szerek, mert azok mindig csak a tüneteket, nem pedig az okot szüntetik meg.

Este a Hold-Merkúr trigon hatására nagyon is tisztában leszünk érzéseinkkel, és könnyedén ki is tudjuk fejezni őket, miközben logikai képességeinken sem esik csorba, ami rendkívül hasznos egyensúlyt teremt. Képesek leszünk értelmes döntéseket hozni, szinte bármely téren. Remek alkalom arra, hogy megosszuk gyengéd érzelmeinket szeretteinkkel, barátainkkal, családtagjainkkal. Könnyen teremtünk kapcsolatokat, és érzelmi támaszai lehetünk másoknak.

Szerdai horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet